Un gălățean a demonstrat că poate schimba ușor buna dispoziție a vecinilor într-o zi liniștită de duminică. Supărat de problemele pe care le are în viața personală și la muncă, după ce a consumat alcool, cât să îi dea curaj, un bărbat în vârstă de 34 ani, cu antecedente penale, și-a transformat apartamentul în studio de muzică și ori de câte ori își aducea aminte cât de nedreaptă a fost soarta cu el mai spărgea câteva sticle, pahare și căni în locuință și pe casa scării. Revoltați, vecinii au cerut sprijinul forțelor de ordine. Dispeceratul Secției 3 Poliție Galați a trimis un echipaj de jandarmerie pentru a reda liniștea locatarilor.

Bărbatul nu a fost impresionat de prezența oamenilor legii în fața ușii și a început să spargă din nou sticle și pahare în locuință. Întrucât exista riscul ca acesta să își producă răni grave, jandarmii au intrat și l-au extras, după care au solicita prezența unui echipaj medical de urgență. Nici când a fost încătușat acesta nu a dat drumul la sticla de băutură pe care o avea în mână. 

Aventura bărbatului s-a încheiat la Spitalul de Psihiatrie, unde a decis personalul medical să îl transporte, iar jandarmii i-au aplicat o amendă de 800 lei, pentru tulburarea liniștii publice.

Cei doi căței aflați în locuință au fost luați de fiul acestuia, care le-a spus jandarmilor că acest comportament este unul obișnuit pentru tatăl său și din acest motiv a fost părăsit de familie.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentDeschidem școala, proiect pentru recuperarea pierderilor din educație cauzate de pandemie
Articolul următorLa volan sub influența băuturilor alcoolice