Doi tineri traficanți de droguri au gândit o metodă inedită să cultive cannabis: plantele au fost ascunse într-o pădure. Locul secret a fost însă descoperit de polițiștii și procurorii de la Combaterea Criminalității Organizate.

Anchetatorii au organizat un flagrant și i-au prins pe cei doi în timp ce se ocupau de întreținerea cannabisului. Locul unde a fost plantat este izolat și greu accesibil, într-o pădure dintr-o comună din apropierea municipiului Galați, au precizat aceștia. Pentru că cei doi traficanți nu s-au supus somațiilor, polițiștii au tras mai multe focuri de avertisment. Unul dintre cei doi a fost reținut și va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă. Suspecții, de 22, respectiv 28 de ani, vor fi cercetați pentru trafic de droguri de mare risc.

”În urma cercetărilor s-a reținut faptul că, în cursul lunii iulie 2020, a fost înființată, într-o lizieră de pădure, o cultură de cannabis în care, la data de 14.09.2020, au fost găsite un număr de 14 astfel de plante, cantitatea de 30 grame de marijuana recoltată din cultură fiind deținută la domiciliul unuia dintre autorii faptelor care a și oferit, în mod repetat, spre consum astfel de substanțe către diferite persoane”, au transmis anchetatorii.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 68. Donald Trump, nominalizat la premiul Nobel pentru pace
Articolul următorNoi dezvăluiri care zdruncină România: mesajul șocant transmis lui Băsescu la o petrecere de rang înalt