Echipa de hochei de la CSM Galați a avut nevoie de patru reprize pentru a câștiga meciul doi al confruntării de la Târgu Secuiesc cu cei de la CSHC Fenestela. La finalul celor 60 de minute prevăzute inițial scorul era egal 2-2. (1-0, 1-2, 0-0).

CSM Galați a condus cu 1-0 și 2-1. Antal Alferd a deschis scorul în minutul 2, pasă Lymansky, 1-0 fiind scorul după 20 de minute.În minutul 22, CSHC Fenestela a egalat, iar un minut mai târziu formația gălățeană a trecut în avantaj, scor 2-1, după golul marcat de Mikhail Shabanov în situație de superioritate numerică. Repriza secundă s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, golul egalării fiind marcat de formația covăsneană în minutul 33. Cum în ultima repriză nu s-a marcat, învingătoarea s-a decis în urma unei reprize suplimentare de prelungiri. În over time Aleksander Neznamov a marcat golul victoriei gălățene în minutul 4 al reprizei suplimentare de prelungiri.

Cu cele două puncte acumulate în dubla cu CSHC Fenestela echipa de hochei de la CSM Galați este pe locul 3 în clasamentul din Campionatul Național de Seniori cu 38 de puncte, 22 de jocuri. CSM Galați are patru puncte mai mult, dar și cinci meciuri în plus, față de CSM Corona Brașov echipa de pe locul 4.

Pentru CSM Galați urmează o serie de șase jocuri consecutive pe teren propriu. În zilele de 3 și 4 februarie, formația gălățeană va juca cu Sapientia, apoi vor veni cei de la ACSH Gheorgheni, pe 7-8 februarie, iar seria se va încheia cu jocurile din 11 și 12 februarie, contra celor de la Corona Brașov.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentAnca Alexandrescu, noi dezvăluiri despre contractul privatizării Petrom, ținut la secret aproape 20 de ani pentru a ascunde trădarea națională
Articolul următorContractul Petrom, făcut public. Șoșoacă: Este lovit de NULITATE ABSOLUTĂ. NU respectă legislația românească