CSM Arcada Galați a câștigat cu 3-0 meciul jucat sâmbătă seara, la București, cu CSU Știința, partidă ce a contat pentru etapa a 16-a a Diviziei A1 la volei masculin. Formația de la Dunăre a dominat toate cele 3 seturi și nu a lâsat vreo speranță adversarilor.

Gălățenii au început în forță primul set și au avut 0-7 și 1-10, iar în cele din urmă au închis setul al 9-25, de la 9-21. Setul al doilea le-a pus ceva probleme gălățenilor, pentru că echipa gazdă a condus în prima parte, chiar și la două puncte diferență, ultima dată la 13-11. De la 15-14 gălățenii au realizat trei puncte la rând și au preluat conducerea pentru prima dată în acest set. Gazdele au egalat la 17, dar din nou elevi lui Sergiu Stancu au revenit și au trecut la conducere, distanțăndu-se la 5 puncte, 18-23. Arcada a închis setul la scorul de 20-25. Setul 3 a fost și el destul de echilibrat în prima parte, chiar dacă bucureștenii nu au condus niciodată. Arcada s-a desprins prima dată la patru puncte la scorul de 8-12. Gălățenii au avut apoi 9-15 și 10-16, după care echipa gazdă s-a apropiat și la 3 puncte, dar Ardaca a înschis setul la scorul de 19-25. 

Formația gălățeană va disputa următorul meci oficial, sâmbătă 11 februarie, când va întălni pe CSM Constanța, într-o partidă care va fi găzduită de sala sporturilor Dunărea, începând cu ora 18,30. 

 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentDaea nu le-a dat mari speranțe pentru anul acesta legumicultorilor de la Matca, afectați de zăpada care le-a distrus solarile
Articolul următorVideo: În județul Galați se circulă în condiții de iarnă