United Galaţi rămâne în lupta pentru titlul naţional la futsal

Formaţia United Galaţi rămâne în lupta pentru titlul naţional la futsal, după ce a câştigat, luni seara, meciul al treilea al finalei cu Imperial Wet Miercurea Ciuc.

Prima repriză a partidei din Sala Sporturilor „Dunărea” a fost extrem de echilibrată, primul gol al întâlnirii fiind înscris, de ciucani, cu doar 14 secunde înainte de pauză. Repriza a doua a fost mult mai dinamică, fiind jucată pe contre. Cireş a egalat în minutul 22, dar oaspeţii au revenit în avantaj trei minute mai târziu. Mimi Stoica a egalat la 2 în minutul 30, iar Crăciun i-a adus pe gălăţeni la conducere, peste alte trei minute. Din acest moment, până la final, ciucanii au jucat fără portar, pentru a crea superioritate numerică şi a reuşi să egaleze. În cele şapte minute, oaspeţii au înscris un singur gol, în vreme ce antrenorul-jucător Ignat a reuşit două, ambele cu reluări de la mare distanţă în poarta goală.

Scor final: United Galaţi – Imperial Wet Miercurea Ciuc 5-3 (0-1). La general, jucătorii harghiteni, învingători în primele două dispute, conduc cu 2-1. Cel de-al patrulea meci al finalei este programat marţi, 21 mai, tot la Galaţi, de la ora 18.45. A cincea partidă, dacă va fi necesară, va avea loc la Miercurea Ciuc, pe 26 mai.

Biletele de intrare la meciul de la Galaţi costă 5 lei şi pot fi cumpărate de la intrarea în sală. Vizionarea partidei este posibilă şi online, în direct pe canalul Futsal România, de pe Youtube.

Articolul precedent”FORZA ZU” închide traficul pentru trei zile pe câteva străzi din Galați
Articolul următorCâştigătorii Festivalului Internaţional de Animaţie „Gulliver” 2019