United Galaţi rămâne în lupta pentru titlul naţional la futsal

Formaţia United Galaţi rămâne în lupta pentru titlul naţional la futsal, după ce a câştigat, luni seara, meciul al treilea al finalei cu Imperial Wet Miercurea Ciuc.

Prima repriză a partidei din Sala Sporturilor „Dunărea” a fost extrem de echilibrată, primul gol al întâlnirii fiind înscris, de ciucani, cu doar 14 secunde înainte de pauză. Repriza a doua a fost mult mai dinamică, fiind jucată pe contre. Cireş a egalat în minutul 22, dar oaspeţii au revenit în avantaj trei minute mai târziu. Mimi Stoica a egalat la 2 în minutul 30, iar Crăciun i-a adus pe gălăţeni la conducere, peste alte trei minute. Din acest moment, până la final, ciucanii au jucat fără portar, pentru a crea superioritate numerică şi a reuşi să egaleze. În cele şapte minute, oaspeţii au înscris un singur gol, în vreme ce antrenorul-jucător Ignat a reuşit două, ambele cu reluări de la mare distanţă în poarta goală.

Scor final: United Galaţi – Imperial Wet Miercurea Ciuc 5-3 (0-1). La general, jucătorii harghiteni, învingători în primele două dispute, conduc cu 2-1. Cel de-al patrulea meci al finalei este programat marţi, 21 mai, tot la Galaţi, de la ora 18.45. A cincea partidă, dacă va fi necesară, va avea loc la Miercurea Ciuc, pe 26 mai.

Biletele de intrare la meciul de la Galaţi costă 5 lei şi pot fi cumpărate de la intrarea în sală. Vizionarea partidei este posibilă şi online, în direct pe canalul Futsal România, de pe Youtube.