United Galați a debutat, duminică, 11 septembrie, cu o victorie în noua ediție a campionatului primei ligi la futsal. Formația gălățeană a jucat la Deva, cu West Deva, în etapa a II-a din Liga I. Jocul cu nou promovata din West Deva s-a încheiat cu victoria categorică a gălățenilor, scor 1-6 (0-2).

Tânărul Robert Crișan a a deschis scorul în minutul 9, după o acțiune spectaculoasă dezvoltată de Ignat, Araujo și Pelé. Octavian Cireș a marcat pentru 0-2 în minutul 13, după o combinație cu Burdujel, acesta fiind și scorul primei reprize.

În minutul 24 Araujo a majorat diferența la 0-3, la capătul unui contraatac, iar în minutul 26, Pele a dus scorul de 0-4,  în urma unei incursiuni marca Ignat. Mimi Stoica, fostul jucător de la United, a marcat pentru 1-4 în minutul 28, după un contraatac al gazdelor. Crișan a realizat dubla în minutul 37, din pasa lui Cireș, iar portarul Toniță a marcat pentru 1-6 în minutul 40, cu un șut din apropierea centrului terenului, cu 3 secunde înainte de final.

United Galați: Toniță – Ignat, Araujo, Crișan, Pelé. Cârdei, Burdujel, O. Cireș, Arhire, Crăciun, Boșneagă, Oană. Antrenor: Ignat.

Pentru United urmează meciul de pe teren propriu cu CFF Clujana Cluj-Napoca. Meciul urmează să se dispute în jurul datei de 24 septembrie. După debutul de campionat cu pauză, prima etapă a fost amânată din cauza participării echipei naționale U19 la campionatul European, Liga I de futsal intră într-o nouă pauză, de data asta pentru o acțiune a primei reprezentative, 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentBobby Păunescu: Realegerea lui G. C. Păunescu la șefia UGIR este un eveniment pentru mediul de afaceriv
Articolul următorHandbalistele de la CSM au rezistat o repriză la Slatina