United Galați și Autobergamo Deva au jucat marți seara, la Deva, finala Cupei României la futsal. Echipa din Deva, încurajată de un public numeros, a câștigat cu 6-5 (3-2) și a intrat în posesia trofeului, ediția 2023.

Autobergamo a deschis scorul în minutul 7, prin Matei, dintr-o pasă a lui Cojocaru, care a primit mingea respinsă greșit de Araujo. În minutul 11, Dorin Matei a realizat dubla, după ce la driblat și pe portarul celor de la United. Gălățenii au redus rapid din handicap, în minutul 12, prin Dudău, care s-a aflat pe direcția mingiei pe care a vrut să o degajeze Cojocaru, și din el mingea a inrat în poartă. În minutul 15 Cojocaru a marcat pentru 3-1, care a recuperat o minge care a venit din bara porții gălățene și a înscris de la 6 metri. După doar 10 secunde gălățenii au marcat și ei. Pele a șutat la poartă, portarul gazdelor a respins în față și Dudău a marcat de la 6 metri, 2-3.

În minutul 29 Dos Santos Pele a marcat pentru 3-3, cu un șut din 4 metri, bară-gol. În minutul 31 Moura a marcat pentru Autobergamo, 4-3. În minutul 38, Pele a pierdut o minge la centrul terenului și gazdele au prifitat, marcând pentru 5-3 prin Cojocaru. Gălățenii au atacat cu 5 oameni, iar Araujo a pierdut o minge în zona semicercului de 9 metri și Moura a marcat în poarta goală, 6-3. Cu un minut și 5 secunde înaintea finalului, Cireș a marcat pentru 6-4. Cu 9 secunde înaintea finalului Daniel Araujo l-a surprins pe portarul gazdelor cu un șut de la distanță, 6-5. Cu 3 secunde înaintea finalului United a avut atacul. pele i-a pasat lui Araujo, dar acesta a fost blocat de aglomerarea din apărarea celor de la Deva și Autobergamo a câștigat Cupa României cu o victorie cu 6-5 în fața celor de la United Galați.

 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentO falsă extensie Chrome sub marca ChatGPT deturnează conturi Facebook pentru publicitate malițioasă
Articolul următorBNR va lansa în circuitul numismatic o monedă din aur și o monedă din argint cu tema 100 de ani de la adoptarea Constituției României Mari