Lipsiți de trei piese importante, United Galați au pierdut derby-ul de la Deva, 4-2 (0-2) cu Autobergamo Deva, în etapa a 14-a a Ligii 1 la futsal. De la gălățeni au absentat Cardenas, Pele, care încă nu au revenit în România, și Crăciun, accidentat în cea mai recentă acțiune a echipei naționale. Chiar și după această înfrângere, United Galați se află pe primul loc, cu 29 de puncte. 

United a deschis scorul în minutul 13, prin Araujo, după ce în primele 10 minute nu au fost ocazii de gol, iar apoi Boșneagă a marcat pentru 0-2, în minutul 15, din pasa lui Crișan. Până la pauză gălățenii au mai ratat trei ocazii în situații de unu la unu cu portarul Dinicuță, iar gazdele au trimis mingea în bară, prin Wellington. După primele 20 de minute scorul a fost 0-2, deși gălățenii se puteau distanța și mai mult.

În repriza a doua lucrurile n-au mai stat la fel și Autobergamo a preluat inițiativa și a marcat de patru ori. După o ocazie a celor de la United, ratată de Dudău în minutul 23, gazdele au redus din handicap după golul marcat de Wellington în minutul 25. În minutul 26 Dudău a ratat din nou din preajma porții și câteva secunde mai târziu gazdele au egalat prin Bernardo. Gălățenii au încercat să echilibreze jocul prin posese, dar în minutul 33 Cojocaru a marcat pentru 3-2, iar peste două minute Gavrilă a majorat avantajul celor de la Deva. În ultimele 5 minute gălățenii au atacat cu fly-goalkeeper, dar nu au reușit să mai înscrie și astfel au pierdut primul meci din actuala ediție de campionat. 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentVictorie mare pentru baschetbaliștii de la CSM Galați în fața celor de la CSO Voluntari
Articolul următorPrimele 200 de autovehicule utilitare noi, achiziționate de Poșta Română, sunt gata să plece în trafic