Play-off-ul campionatului Ligii I s-a încheiat luni, 22 martie, cu un meci fără miză între cele două finaliste, United Galați și Imperial WET Miercurea Ciuc. Jocul s-a încheiat cu victoria echipei din Harghita cu scorul de 3-2 (1-0). 

Harghitenii au condus 1-0 la pauză, prin golul marcat de Adrian Pânzaru în minutul 10. Iulian Cojocaru a egalat în minutul 26. Fostul jucător al Galațiului Andrian Lașcu și-a dus actuala echipă în avantaj 2-1, prin golul marcat de Andrian Lașcu. Matei Boșneagă, a egalat la 2 în minutul 39. În ultimul minut al meciului antrenorul celor de la Ciuc a introdus un jucător de câmp în locul portarului și au marcat golul victoriei în ultima secundă prin Iszlay Richárd. Gălățenii au protestat susținând că golul a fost marcat după fluierul sirene. 

United Galați a terminat pe locul doi faza de play-off din Liga I, 10 puncte, o victorie, patru remize, o înfrângere. Imperial Miercurea Ciuc a terminat pe primul loc, cu 18 puncte. Cele două echipe se vor întâlni în finala competiției de Liga 1. Pentru United Galați este a patra finală consecutivă. 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCulisele statului paralel, ora 18:00 – Tepro Iași, o altă privatizare eșuată în România post-decembristă
Articolul următorSorin Cîmpeanu: Vacanţa de primăvară va fi prelungită şi va dura din data de 2 aprilie până în 4 mai