United Galaţi a câştigat, duminică, „Cupa Dunării – Memorialul Nicolae Rainea” la futsal, după ce s-a impus în finala turneului disputat, timp de două zile, în Sala Sporturilor din Galaţi.

Gălăţenii au dispus în ultimul act de formaţia Dinamo Chişinău, cu scorul de 5-2 (1-0). Meciul a fost unul spectaculos, dominat în mare parte de gazde, care la jumătatea reprizei secunde conduceau cu 4-0. Brazilianul Rafinha, noua achiziție a gălăţenilor, a fost vedeta meciului, reușind să înscrie nu mai puţin de trei goluri. Celelate două realizări ale celor de la United au fost semnate de Petică și Lașcu (din penalty).

Finala mică a competiţiei fost câștigată de ucrainenii de la Epicentr K Avangard Odessa, care i-au învins clar pe bulgarii de la Varna City, cu scorul de 4-0. Premierea învingătorilor a fost făcută de Mihaela Rainea, fiica regretatului fost arbitru Nicolae Rainea, al cărui nume îl poartă trofeul pus în joc.

În prima zi a turneului, United Galaţi a învins Epicentr K Avangard Odessa cu scorul de 4-2 (0-1), prin golurile înscrise de Cireş, Laşcu – 2 şi Rafinha, iar Dinamo Chişinău s-a impus în faţa bulgarilor de la Varna City cu 5-3 (3-1).

La finalul competiţiei, aflată anul acesta la cea de-a patra ediţie, s-au acordat şi mai multe premii individuale. Rafinha a câştigat trofeul de golgheter al turneului, moldoveanul Andrei Negară a fost desemnat cel mai bun jucător, cel mai bun portar a fost ucraineanul Dmitro Butov, iar premiul pentru fair-play i-a revenit echipei din Varna.

Articolul precedentGălăţenii au vizitat navele de luptă ale flotilei fluviale „Mihail Kogălniceanu”
Articolul următorA treia zi de proteste. Din ce în ce mai puţini gălăţeni ies în stradă