United a trimis la Deva echipa de juniori şi a pierdut un meci fără miză

Formaţia gălăţeană de futsal United a trimis la Deva echipa de juniori şi a pierdut un meci fără miză, ultimul din cadrul grupelor semifinale.

Deja câştigătoare a grupei şi calificată în finală, gruparea gălăţeană a abordat jocul de la Deva cu o echipă de rezerve. Au făcut deplasarea cinci juniori şi doar trei seniori, dintre cei care au evoluat mai puţin în acest sezon. În consecinţă, victoria le-a revenit, firesc, gazdelor de la Autobergamo, chiar dacă tinerii fotbalişti gălăţeni le-au ţinut piept o repriză întreagă.

În final, devenii s-au impus cu scorul de 8-2 (3-2), golurile gălăţenilor fiind înscrise de Dorneanu, Cojocaru și Petică. United a folosit în acest joc următoarea formaţie: Dinicuță, Păduraru – Boșneagă, Dorneanu, Petică, Cojocaru, Arhire, Apostol, Grecu, Vardianu.

United a câştigat grupa semifinală B, cu 12 puncte, calificându-se astfel în finala Ligii I de futsal pentru a patra oară. Formaţia gălăţeană se va confrunta în ultimul act cu Imperial Wet Miercurea Ciuc, care s-a impus în grupa semifinală A. Finala se va disputa după sistemul trei victorii din cinci jocuri, cu meciul decisiv, dacă va fi cazul, pe terenul harghitenilor.

Articolul precedentMâine, o nouă ecologizare a malului tulcean al Dunării
Articolul următorPrimăria a anunţat trei expertize pe strada Tudor Vladimirescu