United a debutat cu o victorie în noul sezon al Ligii I de futsal

Formaţia gălăţeană United a debutat cu o victorie în noul sezon al Ligii I de futsal, impunându-se cu scorul de 4-3 în deplasarea de la Informatica Timişoara.

Meciul din această prima etapă a fost mai dificil decât era de aşteptat, în condiţiile în care gazdele nu mai formează o echipă cu pretenţii în acest an. În cele din urmă, gălăţenii au reuşit să câştige la limită, după ce la pauză scorul a fost egal.

Gazdele au înscris încă din minutul 2, prin Milovac, însă United a egalat reprede, în minutul 5, prin noua achiziţie Sergiu Tacot. Brazilianul Daniel Araujo i-a adus pe gălăţeni în avantaj în minutul 14, dar Milovac a restabilit egalitatea patru minute mai târziu. Astfel, cele două echipe au intrat la pauză la egalitate, scor 2-2.

După reluare, Obadă i-a adus din nou pe oaspeţi în avantaj în minutul 27, dar insistentul Milovac a reuşit o nouă egalare, în minutul 31. Cel de-al patrulea gol gălăţean a venit în minutul 34, fiind înscris de Laşcu, gazdele nemaiavând de data aceasta replică, deşi au beneficiat de o lovitură de la 10 metri în ultimul minut de joc.

În etapa următoare, United va juca, pe teren propriu, cu Dunărea Călăraşi, una dintre formaţiile puternice în ediţia 2019-2020. Meciul este programat marţi, 17 septembrie, în Sala Sporturilor „Dunărea”, de la ora 18.00.

Articolul precedentA vrut să scape de un dosar penal cu o mită de 200 de lei
Articolul următorFinanțare europeană pentru modernizarea a trei mari străzi gălăţene