Un traseu de troleibuz şi două de tramvai, modificate. Noul program va fi valabil două zile, fiind necesar pentru efectuarea unor lucrări. 

Traseele de transport public 104, 39 şi 7 vor suferi modificări în zilele de 23 şi 24 mai 2019. Potrivit SC Transurb SA, vor avea loc lucrări de infrastructură la intersecția străzilor Prelungirea Brăilei cu Frunzei și Gheorghe Asachi.

Traseul 104

Astfel, anunță Transurb, traseul de troleibuz 104 (Cimitirul Sf. Lazăr –Parc CFR) va fi suspendat. „Transferul călătorilor pe segmentul Ţiglina III – Ţiglina I şi retur se va efectua cu autobuze care vor fi denumite ”TRANSBORDARE 104”, precizează operatorul, adăugând că acestea vor respecta la plecarea de la capăt de linie Cimitirul „Sf. Lazăr” orele din graficele stabilite. De asemenea, călătorii vor putea circula cu traseele de autobuz 102, 18 şi 27, având rută de bază comună cu cea a traseului de troleibuz 104.

Traseele 7 și 39

Pe traseele de tramvai 7 şi 39, transferul călătorilor de la capăt de linie Micro 19 (Cinema Dacia) până în stația Piața Energiei și retur se va asigura cu autobuze denumite ”TRANSBORDARE 7/39”. Acestea vor circula din 15 minute în 15 minute.
Tramvaiele repartizate la traseul 7 vor circula pe itinerarul Liceul 9 – Piața Centrală și retur, intercalat cu tramvaiele aflate la traseul 44, la un interval de 15 minute.
Tramvaiele care deservesc traseul 39 vor respecta itinerarul Liceul 9 – Cimitirul Israelit – retur și vor circula după graficele stabilite.
Dacă lucrările la carosabil vor fi terminate mai devreme decât perioada estimată, mijloacele de transport repartizate la traseele menționate vor circula în condiții normale.

 

Articolul precedentŢigări de contrabandă descoperite la frontiera gălăţeană
Articolul următorS-a urcat băut la volan, alegându-se cu răni și dosar penal