Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Suceava s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după ce a provocat un accident rutier din care a rezultat rănirea a două persoane. Acesta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la stânga, a derapat, oprindu-se cu maşina într-un copac ornamental de pe marginea drumului.

Joi, 27 august, un bărbat, de 27 de ani, din judeţul Suceava, a condus autoturismul pe D.N. 24 D, pe direcţia Bârlad – Galaţi, şi, într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, pierzând controlul direcţiei. ”Autoturismul a intrat în derapaj, a părăsit partea carosabilă, pe sensul opus de mers, şi s-a oprit într-un copac ornamental de pe marginea drumului. În urma impactului, două femei, pasagere pe bancheta din spate a autoturismului, au suferit mai multe leziuni, dar nu au necesitat internarea”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentBiroul Electoral Județean Galați a stabilit ordinea candidaților pe buletinul de vot
Articolul următor100% TU DECIZI! Cristian Popescu Piedone, șeful de restaurant ajuns primar de sector. Nu-și asumă nimic după tragedia Colectiv