Un tânăr este căutat de poliţişti după ce a dispărut de acasă. Persoanele care l-au văzut sunt rugate să contecteze poliţia la 112. 

Poliţiştii din Galaţi caută un tânăr, de 18 ani, Silviu Ionuţ Uricaru, care a plecat de acasă, unde locuia împreună cu familia, şi nu a mai revenit.

Dispariţia a fost anunţată, pe 13 aprilie, la Secţia 3 Poliţie Galaţi.

„Pe 13 aprilie a.c., Secţia 3 Poliţie Galaţi a fost sesizată cu privire la faptul că, în ziua de 12 aprilie, numitul Uricaru Silviu Ionuţ, în vârstă de 18 ani, a plecat de la domiciliul său, din municipiul Galaţi, şi nu a mai revenit”, se arată într-un comunicat al IPJ Galaţi.

La momentul plecării de la domiciliu, tânărul era îmbrăcat cu un trening de culoare gri. Avea geacă neagră de fâş şi era încălţat cu pantofi sport de culoare închisă.

Tânărul dispărut are 1,84 înălţime, aproximativ 75 de kg, păr şaten deschis, scurt şi drept, faţa ovală, ten deschis, ochii verzi.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la Numărul Unic de Urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Articolul precedentUn nou caz de pestă porcină africană în judeţul Galaţi
Articolul următorGălățenii au câștigat primul meci al finalei de hochei pe gheață