Un șofer băut a lăsat Galațiul fără troleibuze timp de câteva ore. Circulaţia acestora a fost întreruptă în prima jumătate a zilei de astăzi, fiindcă un stâlp de electricitate fusese avariat într-un accident.

Evenimentul rutier a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, la Potcoava, într-una dintre intersecțiile importante ale orașului, cea a străzilor Prelungirea Traian și Brăilei. Un şofer de 28 de ani a pierdut controlul volanului, pe fondul vitezei, şi a ieşit de pe carosabil, oprindu-se în stâlpul de electricitate.

Cablurile susţinute de pilonul de beton au fost serios dizlocate în urma impactului, fiind necesară o intervenție. Circulaţia troleibuzelor a fost întreruptă timp de ore bune, până la finalizarea lucrării de remediere.

Conducătorul auto a intrat pe mâinile poliţiştilor, aceştia constatând, la testarea cu aparatul Drager, că avea o alcoolemie de 0,73 la mie în aerul expirat. La spital, şoferul a refuzat să îi fie recoltate probe biologice. El este cercetat penal pentru infracţiunile de conducere sub influenţa alcoolului şi refuz de recoltare a probelor biologice.

Foto: GSG

Articolul precedentGălăţenii din 11 cartiere au rămas miercuri fără apă potabilă
Articolul următorTrei indivizi, prinşi la furat arbori din pădurea Buciumeni