Un poliţist gălăţean a provocat un accident rutier la Ijdileni

Un poliţist gălăţean a provocat un accident rutier, în cursul zilei sâmbătă, după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens.

Accidentul în care a fost implicată maşina cu însemnele MAI a avut loc pe DN 26, în localitatea Ijdileni, comuna Frumuşiţa, în jurul orei 7.00. Conform martorilor, poliţistul care conducea autovehiculul Dacia Logan nu a adaptat viteza la condiţiile atmosferice şi a intrat pe contrasens. Acolo a lovit un autoturism marca Audi, staţionat în afara părţii carosabile, care, la rândul lui, a fost proiectat într-o altă maşină, marca Opel, oprită în apropiere.

În urma impactului, poliţistul s-a lovit de parbriz şi a suferit o rană uşoară la cap. Martorii oculari susţin că şoferul maşinii de poliţie nu purta centură de siguranţă şi estimează că în momentul impactului rula cu o viteză de aproximativ 70 km/h.

Poliţistul susține că a fost nevoit să intre pe contrasens pentru a depăşi un vehicul cu tracţiune animală care se deplasa pe şosea. Dacă se va dovedi vinovat, poliţistul va trebui să suporte pagubele materiale provocate. Inspectoratul Judeţean de Poliţie nu a făcut public niciun punct de vedere în urma incidentului.

Articolul precedentSecție de votare pentru cetățenii din Republica Moldova, la Galaţi
Articolul următorBaschetbaliştii gălăţeni, învinşi de CSO Voluntari