Un nou accident grav la intersecţia periculoasă din Şendreni. Un autoturism s-a ciocnit cu un tir care transporta cereale, una dintre victime fiind grav rănită. 

La ora 19,38, Dispeceratul Integrat ISU-SAJ a fost anunțat despre un accident auto în localitatea Sendreni,la benzinăria OMV. Este vorba exct despre intersecţia recent reconfigurată tocmai pentru a se evita astfel de incidente, după un ultim accident cu multiple victime decedate.

La locul evenimentului s-au deplasat două ambulanțe SMURD şi o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Galati, împreuna cu o ambulanță SAJ.

Pompierii au acordat primul-ajutor celor două persoane cu multiple contuzii, care se aflau într-un autoturism.

Nu a fost necesară descarcerarea victimelor. Potrivit primelor informaţii, autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un tir care transporta cereale. Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, este conștient, dar soția acestuia, în vârstă de 60 de ani, este inconștientă, cu multiple traumatisme. Ambele victime au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Județean în vederea acordării ajutorului medical de specialitate.

Autospeciala de stingere a rămas la locul evenimentului pentru a interveni în cazul scurgerii de combustibil.

Articolul precedentPeste 50.000 de doze de vaccin antigripal vin la Galaţi
Articolul următorAcţiune de ecologizare în pădurile preferate de gălăţeni