Un hoţ şi-a văzut fotografia pe facebook şi a decis să se predea

Un hoţ şi-a văzut fotografia pe facebook şi a decis să se predea. El spărsese un restaurant tip fast food din Ţiglina I, dar fusese surpins de camerele de supraveghere.

Mai nou, paginile de socializare sperie şi hoţii. Când managerul restaurantului spart a pus în mediul on line imaginile cu hoţul, speranţa era ca poliţia să primească informaţii despre acesta. Culmea, hoţul însuşi s-a văzut pe reţelele de socializare şi a decis să se predea. S-a întors la locul faptei şi a adus tot ceea ce a furat.

O bucată de plexiglas, pusă temporar în locul unui geam, a fost calea de acces

Furtul a avut loc în dimineaţa zilei de 22 august. Un individ necunoscut a decupat cu un obiect ascuţit o bucată de plexiglas şi a intrat în incinta restaurantului. A furat suma de 1.600 de lei şi o tabletă. Nu a văzut însă camerele de supraveghere de la intrarea în incintă.  Ajunşi la muncă, angajaţii au constatat că fuseseră jefuiţi, aşa că au anunţat conducerea şi poliţia. Managerul restaurantului a depus plângere la Secţia 2 Poliţie. A decis să posteze şi în mediul on-line imaginile de pe camerele de supraveghere. „Am constatat că terasa era răvăşită. Când am intrat am văzut că au dispărut mai multe bunuri, printre care şi o tabletă”, a explicat Mihai Istudor, unul dintre angajaţi.

Păgubiţii l-au iertat pe hoţ, după ce acesta le-a adus bunurile înapoi

La câteva ore după postarea imaginilor în mediul virtual, hoţul s-a întors la locul faptei. „A  cerut să vorbească cu cineva din conducere. A adus şi toate bunurile furate”, adăugat Mihai Istudor.
Când au aflat cine este cel care a ajuns la ei în restaurant, managerul a sunat la poliţie şi a anunţat că hoţul s-a predat. Oamenii legii l-au identificat pe cel care a intrat în restaurant ca fiind un tânăr în vârstă de 27 de ani.
După ce şi-au recuperat prejudiciul, reprezentanţii restaurantului l-au iertat pe cel care le-a intrat ilegal în incintă. „În cauză a fost întocmit dosar penal. Partea vătămată s-a împăcat cu suspectul, astfel că dosarul penal se va închide”, a declarat cms. Iulian Unguru, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Articolul precedentMuncitorii de la spaţii verzi vor avea salarii mai mari
Articolul următorŞcoala nr. 26, pictată de un artist plastic, este de nerecunoscut