Un gălăţean de 53 de ani a fost ucis de trenul de Bucureşti

Un gălăţean în vârstă de 53 de ani a fost ucis de trenul Interregio Bucureşti – Galaţi, în seara de sâmbătă, 26 ianuarie.

Tragedia s-a petrecut în staţia Fileşti, ultima gară înainte de Galaţi. Potrivit primelor informaţii date publicităţii de poliţişti, bărbatul a fost lovit de un tren Interegio care venea din Capitală. Garnitura tocmai plecase din Fileşti, îndreptându-se spre gara terminus, când mecanicul a observat o persoană pe şine. În ciuda semnalelor acustice ale locomotivei, bărbatul a rămas pe calea ferată şi a fost lovit în plin.

Solicitaţi prin numărul unic de urgenţă 112, medicii de la Ambulanţă au sosit rapid la faţa locului, însă nu au mai putut face nimic pentru bărbatul lovit de tren. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, poliţiştii urmând să stabilească circumstanţele exacte care au dus la producerea evenimentului.

În urma incidentului, trenul a ajuns la Galaţi cu o întârziere de câteva zeci de minute. În ultimele zile, din cauza vremii nefavorabile, aproape toate trenurile care au circulat pe relaţia Galaţi – Bucureşti au ajuns la destinaţie cu întârziere.

Articolul precedentCSU Belor Galaţi, a zecea înfrângere din tot atâtea mecuri disputate
Articolul următorHandbalistele de la CSM Galați au ratat primul meci al returului