Un drum naţional, blocat aseară din cauza unui şofer vitezoman. Acesta a provocat un accident, alegându-se cu răni grave şi cu dosar penal.

Drumul Naţional 25 a fost blocat, miercuri seară, în urma unui accident rutier. Incidentul a fost provocat de un şofer care mergea cu viteză exagerată şi a intrat într-un autocamion. Şoseaua, oricum foarte aglomerată, a fost blocată pe raza comunei Independenţa în urca accidentului. Conducătorul auto,  de 35 de ani, de loc din Tudor Vladimirescu, a luat o curbă la dreapta cu viteză excesivă. A pierdut controlul direcţiei, intrând pe contrasens. Acolo s-a ciocnit violent cu un autotractor cu remorcă. Şoferul camionului, încercând să evite coliziunea frontală, a tras de volan, ieşind de pe carosabil.
În urma impactului, şoferul autoturismului a suferit răni. El a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. Potrivit poliţiştilor, niciunul dintre şoferi nu consumase alcool. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Foto: GSG