Un accident în care au fost implicaţi un şofer brăilean şi unul gălăţean a avut loc ieri, ptorivit poliţiştilor brăileni, pe DN2B, în apropiere de localitatea Surdila Găiseanca.

Astfel, la locul menţionat, în jurul orei 10,40, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2B, s-a angajat în depăşirea vehiculului care rula în faţa sa. Nu s-a asigurat, iar vehiculul pe care voia să-l depăşească era depăşit, regulamentar, de un alt autoturism, condus regulamentar de un gălăţean, în vârstă de 70 de ani. Acesta, pentru a evita o coliziune laterală, a frânat şi a virat brusc stânga, ieşind în afara părţii carosabile şi răsturnându-se. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a două pasagere, cu vârste de 40 şi 62 de ani, din Galaţi, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Articolul precedentPoliţiştii brăileni au dat amenzi de aproape 13.000 de lei în weekend
Articolul următorÎn trei cartiere din Galaţi pute de-ţi mută nasul din loc