În seara zilei de 19 iunie, un echipaj de poliţişti de la Secția 6 Poliție Rurală Tecuci făcea un control la sistemele de securitate într-un punct de lucru al unei societăți comerciale din localitatea Brăhășești.

La un moment dat, în incintă a intrat un bărbat de 31 ani, din localitate, în mod evident beat, care, potrivit cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, „ar fi apostrofat polițiștii în legătură cu activitatea pe care o desfășurau, după care, refuzând să se legitimeze, ar fi adresat amenințări unuia dintre ei și ar fi spart, cu pumnul, geamul unei vitrine din încăpere”.

Polițiștii au cerut ajutorul colegilor pentru a-l imobiliza și a-l conduce la sediul poliţiei pe bărbatul care, potrivit poliţiştilor, s-ar fi manifestat, în continuare, agresiv. Fiindcă acesta venise la locul incidentului conducând un autoturism, polițiștii l-au testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, distrugere și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Articolul precedentO sută de gălăţeni au protestat faţă de modificarea codurilor penale
Articolul următorPermise ridicate şi amenzi de peste 70.000 de lei