Un agent de pază, cercetat pentru că a lovit un bărbat

Un agent de pază, cercetat pentru că a lovit un bărbat. Acesta, în stare de ebrietate, făcuse scandal într-un magazin deservit de firma de pază. 

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, angajat al unei firme de pază, a ajuns la poliție, ieri seară, după ce a lovit un cetățean. Acesta, un bărbat de 48 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, a provocat scandal într-un magazin alimentar, de pe strada Siderurgiștilor. Administratorul magazinului a apăsat butonul de panică și, în scurt timp, la fața locului a ajuns agentul de pază.

”La fața locului a ajuns un angajat al unei societăți de pază autorizate. Deși bărbatul care provocase scandalul părăsise deja barul, agentul de pază a avut un conflict verbal cu acesta, motiv pentru care l-a lovit cu pumnul în zona feței”, au declarat reprezentanții IPJ Galați.

Incidentul a fost filmat de un trecător, iar imaginile au ajuns pe reţelele de socializare. Pe baza lor, polițiștii l-au identificat pe agentul de pază și l-au dus la audieri.

”Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă”, mai arată reprezentanții IPJ.

Articolul precedentBărbat urmărit pentru furturi în Austria, prins la Oancea
Articolul următorAccident mortal aseară, în Barcea, la o intersecţie cu DN 25