Un adolescent de 17 ani din Galaţi a murit după ce a căzut, din cauze necunoscute, în seara de vineri spre sâmbătă, de pe blocul cu opt etaje în care locuia.

Tragedia a fost anunţată chiar de mama tânărului, care a sunat la 112, după ce a găsit trupul băiatului lângă blocul în care locuiau. „În jurul orelor 20.00, o femeie din Galați a semnalat că fiul ei, în vârstă de 17 ani, a căzut de pe blocul de opt etaje unde locuiesc”, a declarat pentru presa locală comisar-șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galați.

La fața locului s-a deplasat un echipaj complex, victima fiind preluată de ambulanță și transportată la Spitalul de Pediatrie, în stare foarte gravă. În ciuda eforturilor medicilor de la Ambulanță și a celor din spital, tânărul nu a mai putut fi salvat. „A fost găsit în comă, avea numeroase traumatisme grave. A fost transportat la spital. Din păcate, a intrat într-un stop cardio-respirator care nu a mai putut fi resuscitat și a decedat în jurul orei 1.00”, a precizat doctorul Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galați.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vor încerca să afle mobilul tragediei și cauzele care au dus la producerea acesteia. Oamenii legii nu exclud nici varianta accidentului, nici pe cea a sinuciderii, nici pe cea a unei eventuale crime. „La nivelul Secției 1, s-a deschis o anchetă pentru a se stabili circumstanțele în care băiatul a căzut de pe bloc, în calcul fiind luate toate variantele”, a menţionat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

În urma rezultatelor necropsiei, se va afla şi dacă băiatul consumase, înainte de tragedie, substanțe care ar fi putut să îi influențeze starea psihică și/sau capacitățile fizice.

Articolul precedentSezonul de futsal începe cu Supercupa, pe care şi-o dispută Galaţiul şi Timişoara
Articolul următorMesaj anti-PSD scris pe o insulă apărută din Dunăre în dreptul Galaţiului