Turneul internaţional de box „Centura de aur” începe astăzi, la Patinoarul din Galaţi

Primele două gale ale turneului sunt programate după-amiază, de la orele 15.00 şi 19.00

Turneul internaţional de box „Centura de aur – Nicolae Linca” începe astăzi, la Patinoarul Artificial din Galaţi, prima gală fiind programată de la ora 15.00.

La competiţie şi-au confirmat participarea peste 100 de pugilişti din 14 ţări europene: Rusia, Ucraina, Bulgaria, Ungaria, Anglia, Scoţia, Serbia, Spania, Belgia, Slovenia, Irlanda, Ţara Galilor, Republica Moldova şi România. Se vor disputa meciuri la nouă categorii de greutate la masculin, respectiv, la cele cinci categorii olimpice la feminin.

Printre sportivii români participanţi se află Mihai Nistor – campion mondial APB și dublii campioni europeni de tineret Robert Jitaru și Andrei Arădoaie, alături de Steluța Duță – multiplă medaliată mondială şi europeană.

Cântarul oficial și ședința tehnică vor avea loc în cursul dimineţii de astăzi, iar după-amiază sunt programate primele două gale ale turneului, de la orele 15.00 şi 19.00. Programul de mâine cuprinde tot două gale, de la 15.00 și 19.00, vineri vor avea loc semifinalele, de la aceleaşi ore, iar sâmbătă sunt programate finalele, cu începere de la ora 14.00. Finala turneului va fi transmisă de TVR.

Tichetele de intrare la competiţie costă 10 lei pe zi şi pot fi cumpărate de la casele de bilete ale Patinoarului.

Articolul precedentEchipa de volei feminin CSU Belor Galați va reveni în eşalonul de elită pe 27 octombrie
Articolul următorEchipa de baschet masculin a Galaţiului revine în competiţii sub numele CSM Phoenix CSU