Primul din cele trei turnee din returul campionatului Diviziei A1 ce vor fi organizate la Galați de CSM Arcada se va disputa în perioada 15-17 ianuarie 2021. La turneul din Sala Sporturilor ”Dunărea” din Galați vor participa trei echipe. Alături de CSM Arcada Galați la turneu mai participă SCM Zalău și Unirea Dej.

Turneul va debuta vineri, de la ora 18.00, cu derby-ul la zi al campionatului. CSM Arcada, formația de pe primul loc, care va juca cu SCM Zalău, echipa de pe doi și principala contracandidată a gălățenilor la șefia clasamentului. Echipa gălățeană are două puncte în plus în fața sălăjenilor înaintea derby-ului de vineri.

CSM Arcada este pe primul loc cu 27 de puncte, în timp ce formația din Zalău este pe doi cu 25 de puncte. Cu o victorie în jocul de vineri CSM Arcada își va consolida prima poziție în A1.

Al doilea meci al turneului de la ”Polivalentă” va fi jucat între SCM Zalău și Unirea Dej, sâmbătă, de la ora 18.00. Turneul se va termina cu jocul dintre CSM Arcada și Unirea Dej, duminică, de la ora 18.00.

Jocurile se vor disputa fără spectatori, iar CSM Galați va transmite meciurile de sâmbătă și duminică în direct pe canalul de YouTube al clubului, CSM Galați TV.

Sursa: Realitatea de Galati