Turcii vor să vândă 20 de minibuze Primăriei Galaţi. Un SRL reprezentat de un cetăţean turc este singurul operator înscris la licitaţie. 

Primăria municipiului Galaţi a organizat o licitaţie pentru achiziţionarea a 20 de autobuze de mici dimensiuni. Anadolu Automobil Rom SRL, reprezentat de Huseyin Ulvi Aykol, este singurul operator înscris.

Cele 20 de autobuze dorite de Primărie sunt de capacitate mică (5,5m – 6,5m). Acestea sunt destinate transportului public local de persoane, pe anumite trasee mai puţin populate.

Datele au fost făcute publice astăzi în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. Contractul, în valoare totală estimată de 6.240.000 de lei fără TVA, va fi atribuit pe baza criteriului „cel mai bun raport calitate – preţ”.

Societatea de transport public local, SC TRANSURB SA, are mare nevoie de mijloace de transport noi, la momentul actual pe multe dintre trasee rulând exclusiv autobuze vechi, poluante şi neperformante. Compania a lansat şi ea o licitaţie, acum în derulare, pentru cumpărarea a 40 autobuze de mare capacitate pentru transportul public local de persoane.

Pentru contractul în valoare de 42.750.000 de lei fără TVA, care va fi atribuit pe baza criteriului „cel mai bun raport calitate – preţ”, şi-au depus ofertele: Mercedes-Benz România, BMC Truck & Bus SA şi Temsa Ulasim Araclari San Tic AS.

Articolul precedentGălăţeancă violată de un recidivist eliberat condiţionat
Articolul următorGălăţenii îl ajută pe un adolescent olimpic rămas paralizat