Miercuri, 21 septembrie 2022, în jurul orei 08:20, pe DE 581 – Varianta ocolitoare a municipiului Tecuci, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate trei autoutilitare de mare tonaj.

Polițiștii din cadrul  Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 38 ani, din Republica Moldova, domiciliat în municipiul București, a condus o autoutilitară din direcția localității Cosmești către Munteni, iar la km. 1+700, nu ar fi pastrat o distanță suficientă și ar fi intrat în impact cu un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară cu semiremorcă, condus în același sens de mers, de un bărbat în vârstă de 28 ani, din orașul Panciu, județul Vrancea.

”Ca urmare a acestui impact autoutilitara condusă de bărbatul de 38 ani a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu o alta autoutilitară, care era condusă de un bărbat în vârstă de 48 ani, din comuna Fălciu, județul Vaslui. A rezultat rănirea a doi conducători auto, bărbatul de 38 de ani și cel de 48 ani, care au fost transportați la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci pentru investigații medicale de specialitate.La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ pentru toți cei trei conducători auto. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă” a transmis Ciprian Stoica, de la IPJ Galați.

ImagineImagineImagineImagine

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCodrin Ștefănescu: APP cere abrogarea Ordonanței de supraimpozitare a românilor – De ce acuză Guvernul
Articolul următorPeste 200 de jandarmi români și carabinieri din Republica Moldova s-au pregătit în comun