Foto: GSDG - Accidentul de la intersecţia Tecuci cu Alexandru Cernat

Trei persoane, rănite în accidente produse din cauza neacordării de prioritate. Aceasta este cauza celor mai multe accidente petrecute în oraş.

Neacordarea de prioritate a provocat, recent, două incidente rutiere, din care au rezultat importante pagube materiale, trei răniţi şi perturbarea traficului rutier.
În primul accident, o şoferiţă de 30 de ani, care conducea maşina pe strada gen. Alexandru Cernat, nu a oprit pentru a se asigura la ieşirea în Tecuci. A lovit în plin o mașină care cobora spre piaţă. În urma impactului, mașinile au aterizat pe trotuar, una peste cealaltă. Rănită a fost chiar şoferiţa vinovată, care a ajuns la spital. Autoturismele, ambele de fabricaţie germană, au fost grav avariate.

Doi răniți fără vină

Al doilea accident s-a produs din cauza unui tânăr de 22 de ani, care conducea pe strada Transilvaniei. La intersecţia cu strada Războieni, el nu a acordat prioritate, lovind în plin un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani. Atât șoferul nevinovat, cât şi o tânără de 21 de ani, pasageră în prima maşină, au fost răniţi. Din fericire, niciunul nu a avut nevoie de  internare în spital. În ambele cazuri, poliţiştii rutieri au deschis dosare pentru vătămare corporală din culpă.

Foto: GSG

Articolul precedentAtenție, vârstnici! Hoții prietenoși sunt cei mai periculoși
Articolul următorGălățeni, aveți grijă de unde închiriați apartamente!