Trei gălăţence, Alexandra-Maria Lupoae, Diana-Cosmina Penghiş şi Sabina-Bianca Crăescu,  vor evolua pe scena Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare Mamaia Copiilor, ediţia 2018. Le veţi putea admira şi susţine, în direct, la TVR2.

Alexandra Lupoae este pentru a cincea oară finalistă la „Mamaia Copiilor”, după ce a câştigat trofeul cu grupul „Voces”, apoi a concurat la secţiunea „Show” şi de alte trei ori la  „Interpretare”. Anul acesta, Alexandra va interpreta o prelucrare modernă a melodiei „De vrei să ştii ce înseamnă român”, de Cornel Fugaru. O puteţi urmări, în această seară, de la ora 20,00, în direct la TVR2.

Tot la Interpretare, grupa de vârstă 13-15 ani, concurează şi Diana-Cosmina Penghiş, din comuna Buciumeni, judeţul Galaţi. La fel ca Alexandra, Cosmina a concurat, în februarie 2017, la „Next Star”. Cosmina va urca pe scenă nu doar la Interpretare, ci şi la secţiunea „Creaţie – Adolescenţi”, cu piesa „Doar când te văd”, compusă de Marcel Iorga.

Tot la secţiunea „Creaţie”, categoria Adolescenţi, va concura şi Sabina-Bianca Crăescu, un nume cunoscut deja gălăţenilor. Sabina va interpreta piesa „Pariu cu focul”, muzică şi text Claudiu Bulete. Ca şi pe Cosmina, gălăţenii o pot vedea, asculta şi susţine pe Sabina din faţa televizoarelor, vineri, de la ora 20,00, în direct pe TVR2.

 

Articolul precedentStrăzile Siderurgiştilor şi 1 Decembrie 1918 vor fi modernizate
Articolul următorPericole pe şosea. Beţi la volan, fără permis sau cu căruţa în drum