Trei bărbați, surprinși de polițiști la volan după ce au consumat alcool. În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale.

Pe 30 ianuarie a.c., în jurul orei 13,00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Matca au oprit în trafic, pe D.J. 251A, o autoutilitară condusă de un bărbat de 46 ani, din localitate.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat testarea cu aparatul etilotest.

Acesta a refuzat atât testarea alcoolscopică, cât și prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Din acest motiv, i-a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

În ziua următoare, încă doi conducători auto au fost depistați la volanul autoturismului, sub influența alcoolului.

Este vorba despre un bărbat de 48 ani care a condus autoturismul în jurul orei 01,50, pe raza comunei Liești, și un altul de 29 ani care a circulat pe strada Traian din municipiul Galați. Cei doi au fost testați alcoolscopic, aparatul etilotest înregistrând valorile de 0,51, respectiv 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri, conducătorilor auto li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

Articolul precedentCât vor câştiga siderurgiştii gălăţeni în următorii doi ani
Articolul următorOrdin de protecție a tatălui emis împotriva fiului violent