Traversarea prin loc nepermis i-a băgat în spital pe doi gălățeni. Polițiștii au întocmit dosare penale în ambele situații. 

Pe 7 august, în jurul orei 16,25, un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Galați, conducea o autoutilitară pe strada Portului din localitate. La un moment dat, a surprins și accidentat o femeie, de 43 de ani, care traversa prin loc nepermis și fără să se asigure. 

Victima a fost transportată la spital cu mai multe leziuni, rămânând internată pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Aceeași, aceeași cauză, alt accident

Mai târziu, în jurul orei 21,25, polițiștii Serviciului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe D.N. 25, victimă fiind un pieton.

În urma cercetărilor de la fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr, de 26 de ani, conducea autoturismul în interiorul comunei Independența, dinspre Tecuci către Galați. La km 52, a surprins și accidentat o femeie, de 42 de ani, care traversa strada fără să se asigure și prin loc nepermis. Rănită, femeia a fost transportată la spital, unde a rămas internată.

Atât conducătorul auto, cât și victima au fost testați alcoolscopic, aceasta din urmă având o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentȘcoala „Sf. Grigorie Teologul” va fi modernizată cu fonduri europene
Articolul următorHoț de 15 ani, prins de polițiști după „lovituri” de peste 20.000 de lei