Traficul de la Trecere Bac, restricţionat temporar mâine. Între orele 8,00 şi 13,00, se vor face manevre de mutare a pasarelelor.

Mâine, 10 iulie, traficul de la Trecere Bac va fi restricţionat între orele 8,00 şi 13,00, potrivit unui anunţ pe site-ul operatorului Navrom Bac.

Restricţionarea este determinată de mutarea pasarelelor de pe cele două maluri. Necesitatea a apărut în urma retragerii nivelului apelor Dunării. Potrivit conducerii companiei, mutarea pasarelelor se va face alternativ. Când se mută pasarelele la bacul mare, trece bacul mic şi invers. Restricţionarea traficului înseamnă că, în intervalul anunţat, se va circula fără orar. E posibil să se creeze cozi, întrucât timp de o jumătate de oră, cel mult o oră, nu va circula nimic.

Cei care doresc să evite situaţia, pot face treceri de noapte, potrivit orarului aflat în vigoare de la 1 iunie a.c.. De la Galaţi la I.C. Brătianu, se trece la orele 24,00 ; 02,00 ; 04,00. De la I.C. Brătianu la  Galaţi, se trece la 23,00; 01,00; 03,00; 05,00.

Articolul precedentParcul de la Turnul de Televiziune, redesenat de studenţii la Arhitectură
Articolul următorPoliţiştii gălăţeni prind câte un urmărit şi un şofer beat în fiecare zi