Municipul Tecuci rămâne nouă ore fără apă potabilă, din cauza unor lucrări programate a se desfăşura în oraş. 

Va fi sistată furnizarea apei potabile de vineri, 12 octombrie, orele 22,00 până sâmbătă, 13 octombrie, orele 7,00, din cauza unei lucrări care vizează cuplarea unei conducte la reţea. După cum anunţă SC Apă-Canal, în intervalul menţionat se va lucra la montarea unui cămin pentru vane pentru cuplarea rețelei de apă potabilă în str. Libertăţii colţ cu str. Griviţei.

Executarea lucrării reprezintă o prioritate, având în vedere necesitatea asigurării condițiilor tehnice pentru continuarea  proiectului de investiții derulat de Primăria Municipiului Tecuci, “Reabilitare strada Libertăţii”.
„Pentru a veni în întâmpinarea solicitării Primăriei Tecuci care derulează un proiect de investiţii și pe str. Ştefan cel Mare, în acelaşi interval orar, personalul Departamentului Apă-Canal Tecuci va proceda la montarea unor hidranţi de incendiu pe str. Ştefan cel Mare”, se mai arată în documentul menţionat. Tecucenii sunt sfătuiţi ca, pentru intervalul necesar intervenţiilor, în care robinetele nu vor fi funcţionale, să îşi facă provizii de apă.

 

Articolul precedentRâul Prut a fost repopulat cu plătică, caras, roşioară, crap şi ştiucă
Articolul următorArcelorMittal încheie un acord cu Liberty House pentru vânzarea unităților siderurgice din Cehia, România, Macedonia și Italia