Spectacolele pentru cei mici, dar și pentru cei mari vor fi reluate din acest sfârșit de săptămână.

Spectacolele pentru copii vor fi reluate din acest weekend, în curtea interioară a Teatrului Dramatic. Reprezentațiile vor fi ținute în aer liber. „În acest sens, a fost amenajată o scenă specială, adaptată la condițiile impuse de legislația în vigoare și măsurile corespunzătoare, cu asigurarea distanțelor minime de siguranță necesare între spectatori, dar și în raport cu scena și actorii”, se arată într-un comunicat.

Sâmbătă și duminică, 6 și 7 iunie, ora 11.00 vor avea loc primele reprezentații ale spectacolului „Scufița roșie”. Spectatorii sunt rugați să sosească cu 15 minute înaintea începerii spectacolului pentru a putea fi respectate noile măsuri de siguranță. La intrare se va măsura temperatura celor care vor participa la spectacol, există obligativitatea purtării măștii de protecție pe întreaga durată a spectacolului și se va pune la dispoziție soluție pentru dezinfectarea mâinilor.

Prețul biletelor pentru spectacol este de 12 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți iar biletele pot fi achiziționate de la sediul Teatrului, înainte de începerea spectacolului.

Articolul precedentDuminică Teatrul Dramatic își reia activitatea
Articolul următorSe pregătește cea mai mare alianță de STÂNGA. Consens politic la nivel înalt