Astăzi, Teatrul Fani Tardini din Galați a pus în vânzare biletele la spectacolele pe care le vor prezenta în weekendul ce vine.

Vineri, 12 martie, veți putea viziona PASAGERII de Sam Bobrick, direcția de scenă: lect.univ.dr. Florin Toma. Este spectacolul de licență al Anului III Actorie (Promoția 2021) de la Universitatea „Dunărea de Jos”. O co-producție UGAL – Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, spectacolul a avut premiera pe 27 și 28 februarie.

Sâmbătă, 13 martie, puteți viziona spectacolul VÂNZĂTORII AMBULANȚI de Murray Schisgal, regia: Ciprian Brașoveanu (debut), o altă producție din 2021 a Dramaticului. Comedia dezbracă de poleială visul american cu ajutorul dialogului și situației în egală măsură absurde și comice.

Duminică, 14 martie, aveți ocazia să revedeți ULUITOARELE NUMERE DE SINGURĂTATE ALE LUI EDWARD GANT de Anthony Neilson, regia: Dragoș Mușoiu, o producție din 2018 a Teatrului. Descris drept „un spectacol rmarcabil” de către criticul de teatru Doina Papp, spectacolul revine pe scenă la un an și două săptămâni de la ultima reprezentație.

Cumpără bilete din timp de pe platforma digitală!

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentMiron Mitrea reacționează după scandalul de la Secția 16: „Nu s-a întâmplat numai acolo”
Articolul următorRomânia în Realitate, invitat FLORIN HOZOC