Teatrul Dramatic „Fani Tardini” reia reprezentaţiile în Sala Mare de spectacole, în baza Hotărârii Comitetului Judeţean Galaţi pentru Situaţii de Urgenţă, adoptată ca urmare a scăderii ratei de infectare cu noul coronavirus sub pragul de 3 la mia de locuitori în municipiul reşedinţă de judeţ.

Primele reprezentaţii vor avea loc sâmbătă şi duminică, pe 8 şi 9 mai, la un grad de ocupare a sălii de 30% din capacitatea totală.

Sâmbătă, de la ora 19.00, este programat spectacolul „MAME”, o creaţie colectivă bazată pe amintirile actorilor din distribuţie şi pe relaţiile acestora cu mamele din viaţa reală. Regia este semnată de Cristian Ban, iar scenografia este creaţia Iuliei Gherghescu.

Duminică, la ora 19,00, este programat spectacolul „Pasagerii” de Sam Bobrick. O coproducţie Universitatea „Dunărea de Jos” Galaţi – Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, „Pasagerii” este spectacolul de licenţă al anului III Actorie de la Facultatea de Arte. Spectacolul durează două ore şi se desfăşoară cu publicul pe scenă (pe gradene). Locurile sunt limitate.

Biletele au fost scoase la vânzare pe platforma online bilete.fanitardini.ro şi la casa de bilete a Teatrului, din Domnească 59.

„Teatrul Dramatic „Fani Tardini” oferă reprezentaţii în condiţii de siguranţă sanitară, în conformitate cu reglementările în vigoare: Sala de Spectacole este dezinfectată cu dispozitive certificate DEKRA, locurile sunt distanţate, iar triajul epidemiologic, purtarea măştii, dezinfectarea mâinilor şi păstrarea distanţei faţă de ceilalţi sunt obligatorii pentru public şi pentru personalul de sală”, precizează conducerea Teatrului din Galați.

Sursa: Realitatea de Galati