Târgul Meșterilor Populari 2018, în zona pietonală de la „P-uri”

Spectacolul de deschidere va avea loc joi, 29 noiembrie, la ora 17.00

Târgul Meșterilor Populari, ajuns la cea de-a XVIII-a ediție, se va desfăşura, anul acesta, în zona pietonală de la „P-uri”, între 29 noiembrie și 2 decembrie.

Organizat de Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, târgul de Sfântul Andrei reunește la Galați meșteri populari și artizani din cele mai importante zone etnofolclorice ale țării. Meșterii vor aduce la târg lemn cioplit din Vâlcea, ceramică tradițională de Corund și Braniștea, port popular din Fălticeni, Piatra Neamț şi Brăila, pielărie și cojocărie din Neamț și Republica Moldova. Nu vor lipsi ouăle încondeiate, picturile, figurinele, păpușile și alte obiecte decorative. Amatorii de bunătăți se pot delecta cu turtă dulce, miere, siropuri, dulcețuri şi produse culinare tradiționale.

Spectacolele din cadrul Târgului Meșterilor Populari vor fi susţinute de artiști ai Centrului Cultural, printre care Ansamblul Folcloric „Doina Covurluiului”, soliștii şi dansatorii Școlii de Arte – clasa de Canto – Muzică Populară și Grupul Folcloric „Glasul Odăieșilor”.

Târgul va fi deschis zilnic între orele 10.00 şi 22.00. Spectacolul de deschidere va avea loc joi, 29 noiembrie, la ora 17.00. În celelalte zile, gălățenii se pot bucura de spectacole începând cu ora 17.00. În ultima zi, duminică, 2 decembrie, târgul se închide la ora 14.00.

Articolul precedentPoliţiştii au depistat un şofer care conducea maşina fără permisul necesar
Articolul următorŞoferii şi pietonii gălăţeni au încasat 300 de amenzi, în numai o săptămână