Sute de litri de alcool, descoperite ascunse într-un microbuz

Echipa de control a găsit 1.000 de ţigarete, 44 litri de vodcă şi 200 litri de vin îmbuteliat

Sute de litri de alcool şi o importantă cantitate de ţigări de contrabandă au fost descoperite ascunse într-un microbuz, la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea.

Echipa de control, formată din poliţişti de frontieră și inspectori vamali, a descoperit ascunse, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, într-un microbuz, 1.000 de ţigarete, de diferite mărci, 44 litri de vodcă şi 200 litri de vin îmbuteliat.

Captura a fost realizată în ziua de 16 noiembrie, în jurul orei 13.00, când un bărbat de 37 de ani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru intrarea în ţară. Bărbatul, cu dublă cetățenie (română și moldovenească), se afla la volanul unui microbuz Mercedes, înmatriculat în Bulgaria. Poliţiştii şi vameşii au descoperit băutura şi ţigările în torpedoul mijlocului de transport şi în bagajele personale ale șoferului.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor descoperite, în valoare totală de 2.919 lei. În acelaşi timp, s-a decis și sancţionarea contravenţională a bărbatului cu o amendă în valoare de 5.000 lei.

Articolul precedentGălăţean condamnat la 11 ani de închisoare, pentru omor şi profanare de cadavre
Articolul următorPeste 300 de copii au participat la spectacolul-concurs „România mea”