Studenţii îşi prezintă proiectele pentru Parcul de la Turnul TV. Vernisajul face parte din proiectul de experimentare a interactivității dintre studenți și administrația publică locală. 

Vernisajul proiectelor realizate de studenţii şi cadrele didactice ale Universităţii de Arhitectură şi Urbanism ”Ion Mincu” Bucureşti are loc astăzi, de la ora 13,30, la sediul central al Primăriei municipiului Galați, strada Domnească nr. 54.

Studenţii îşi vor prezenta ideile pentru modernizarea parcului de la turnul de televiziune.
Potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei, acest vernisajul face parte din proiectul de experimentare a interactivității dintre studenți și administrația publică locală. Studenţilor li s-au cerut intervenții tematice într-un spațiu dat.

„Metoda inter-disciplinară are la bază lucrul în echipă și stimulează interesul participanților pentru implicarea în proiecte ce țin de domeniile urbanismului și peisagisticii. Aceasta aduce plus valoare la nivelul ideilor/conceptelor ce pot sta la baza modernizării unor spații care au nevoie de un suflu nou”, se arată în comunicat.
Foto: Elsa Stavro

Articolul precedentNumărul turiştilor străini din Galaţi, în scădere, din lipsă de implicare
Articolul următorPeste 240 de amenzi aplicate într-o lună pe străzile Galaţiului