Strada Brăilei va intra în reparaţie capitală anul acesta

Strada Brăilei, una dintre cele mai importante artere ale Galaţiului, va intra în reparaţie capitală anul acesta, a anunţat primarul municipiului, Ionuţ Pucheanu.

Conform edilului, gălăţenii vor scăpa de trotuarul „ridat” de trecerea timpului, iar şoferii vor putea circula pe o şosea în adevăratul sens al cuvântului. „Strada Brăilei va fi refăcută, de la intrarea în oraş dinspre Tecuci până la Potcoava de Aur. Vom interveni atât pe porţiunea carosabilă, cât şi pe trotuare”, a precizat Pucheanu.

Primele lucrări au început deja. „Înainte de toate, vom înlocui conducta magistrală de apă din subteran, fiind făcute deja primele săpături. Am început şi refacerea scuarului, regândit din punct de vedere peisagistic”, a mai spus primarul Galaţiului. Pe scuar vor fi amplasate insule cu plante perene, care nu necesită schimbarea anuală, astfel că banii care ar fi fost cheltuiţi pe flori vor fi folosiţi pentru întreţinerea şoselei.

„Strada Brăilei astfel modernizată va face legătura între intrările în oraş, sistematizate şi ele, şi centru, aflat în plin proces de transformare”, a mai declarat edilul oraşului.

Articolul precedentKiricenko a marcat pentru două victorii istorice ale hocheiștilor români
Articolul următorUn hoţ gălăţean căutat în Luxemburg a fost prins la frontieră