Sporting Liești a încheiat la egalitate, scor 2-2 (2-0), jocul de pe teren propriu cu nou promovata Voința Limpeziș. 

Gicu Iordache a deschis scorul în minutul 34, cu o execuție direct din lovitură liberă de la 22 de metri. Costea a majorat avantajul gazdelor în minutul 35, când a trimis în poartă din trei metri, o centrrare venită din dreapta. În repriza secundă echipa din Buzău a marcat de două ori, prin Stelu Costache, ăn minutele 54 și 80. 

Meciul a fost abordat de Sporting Liești cu formula: A. Brăneț – Maftei, Cucu, Ștefănescu, Sevastian, Chiriac, Mihu, Stan, Iordache, Grigoraș, Costa. A mai intrat Călin.

Voința Liești: Constrantin  – Fl. Alexandru, Pucheanu, Bratu, I. Lemnaru, M. Radu, S. Costache, Al. Lemnaru, S. Vladu, N. Radu, M. Chivu. 

Sporting Liești a acumulat 5 puncte după 5 etape și se află pe locul 8, dar poate coborî chiar pe 9, penultimul, dacă Dinamo Bacău va învinge duminică, de la ora 13.00, între-un meci ce se va disputa tot la Liești, pe Unirea Braniștea. Voința Limpeziș a rămas pe locul 9, cu 4 puncte, În etapa viitoare, Sporting Liești va juca în deplasare, la Viitorul Ianca. Voința Limpeziș va juca etapa viitoare în deplasare, la CSM Focșani.  

Articolul precedentDOVADA INCONTESTABILĂ A AGRESIUNII. Anamaria Prodan, luată la pumni de Reghecampf – VIDEO ȘOCANT. Momentul în care bărbatul lansează PRIMUL ATACUL
Articolul următorVictorie la pas pentru United Galați în meciul cu CFF Clujana Cluj Napoca