Sporting Lieşti a preluat fotoliul de lider în Seria I a Ligii a III-a de fotbal, după prima etapă, în care a obţinut o victorie clară, în deplasare, cu scorul de 5-1.

Gruparea gălăţeană, aflată la al şaselea sezon consecutiv în cel de-al treilea eşalon, a jucat în prima rundă la Darabani, cu echipa locală Sănătatea. Lieştenii s-au impus cu scorul de 5-1 (3-1), după un meci pe care l-au controlat aproape în totalitate.

Formația antrenată de Ionuț Niculcea a început foarte tare şi în minutul 18 conducea deja cu 3-0, prin golurile marcate de Andrei Mihu (min. 6), George Dănăilă (min. 12) şi Robert Ticămucă (min. 18). Gazdele au redus din diferenţă în min. 70, iar Sporting a mai punctat de două ori pe final, prin Marius Sevastian (min. 75) şi Claudiu Maftei (min. 88).

Sporting a început partida în alcătuirea: Vădeanu – Stancu, Voicu, Maftei, Sevastian – Vârlan, Munchiu, Dănăila, Bahnaşu – Mihu, Ticamucă. Pe parcursul meciului, au mai intrat: Iancu, Dima, Filimon şi Rareş Oană.

Victorii pentru toate favoritele

A fost singura victorie la mai mult de un gol diferenţă din Seria I, astfel că lieştenii s-au instalat, cel puţin până săptămâna viitoare, în fruntea clasamentului. Toate cele trei echipe care au anunţat că au ca obiectiv promovarea au obţinut victorii cu 1-0. Oţelul Galaţi s-a impus la CSM Paşcani, Metalul Buzău a câştigat la Ceahlăul Piatra Neamţ, iar Ştiinţa Miroslava a trecut, acasă, de CSM Râmnicu Sărat.

În etapa doua a campionatului, la sfârşitul săptămânii viitoare, Sporting va întâlni pe teren propriu formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, iar Oţelul va juca acasă cu Sănătatea Darabani.

Până atunci, însă, Oţelul şi Sporting se vor întâlni, miercuri, 29 august, de la ora 17.30, pe terenul din Lieşti, în turului al treilea naţional al Cupei României.

Articolul precedentUnited Galaţi a pierdut Supercupa României la futsal, în faţa Informaticii Timişoara
Articolul următorUn copil de două luni, la spital după ce s-a intoxicat cu nitriți