După înfrângerea din Cupa României cu Dacia Unirea Brăila, pentru echipa lui Dorinel Munteanu a urmat o nouă umilință, fiind învinsă în prima etapă din seria a II-a a Ligii a 3-a de Sporting Liești. Lieștiul a câștigat cu 2-1 (1-0). 

Sporting Liești a deschis scorul în minutul 13. Jardan l-a faultat la 26 de metri poziție centrală pe Marian Milea. Dănuț Munchiu a executat direct lovitura liberă, peste zid, în apropierea vinclului din stânga portarului Uțiu, prins pe picior greșit, 1-0. 

În minutul 56 Denis Cireș a șutat de la 22 de metri, dar Alexandru Stan a lovit mingea cu mâna în careu și arbitrul a dictat penalty pentru Oțelul. Cisotti a executat lovitura de la 11 metri, pe centru, sub transversala porții apărate de Brăneț, 1-1 din minutul 57.

În minutul 66 Brăneț a scos în corner o minge plouată trimisă de Demian. În minutul 69 Mihu îi pasează în careu lui Milea, care a fost faultat de Rus. Stelian Cucu a executat lovitura de pedeapsă și a marcat în dreapta portarului Uțiu, 2-1 pentru Sporting Liești din minutul 70.

Oțelul a înxeput meciul cu Uțiu – Rus, Sîrghi, Yambre, Niculae, Neagu, Jardan, Cireș, Demian, Cîrjan, Cisotti. Rezerve. Ursu, Cojocaru, Nedelea, Vaștag, Dobre, Nica, Cricimar Tănasă.  Antrenor Dorinel Munteanu. 

Sporting Liești a început cu Andrei Brăneț – Dr. Voicu, A. Călin, S. Cucu, D. Muchiu, M. Milea, I. Iancu, Țicămucă, Al. Stan, A. Mihu, Cl. Maftei. Antrenor: Cristian Brăneț.

 

 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCOD PORTOCALIU de inundaţii pe toate cursurile importante de apă
Articolul următorAu fost confiscate lemne de foc și cherestea fără documente de proveniență