Sporting Liești a cedat șefia seriei a II-a din Liga a 3-a în ultima etapă a turului, după înfrângerea suferită în meciul jucat pe stadionul Milcovul din Focșani, în fața celor de la CSM Focșani. După 0-0 la pauză, focșănenii au marcat de două ori în repriza a doua și au schimbat liderul seriei. 

După o primă repriză echilibrată, cu faze de poartă de ambele părți dar fără ocazii mari de gol, însă cu multe faulturi și decizii contestate de ambele echipe ale brigăzii de arbitri din Iași, la vestiare s-a intrat la scorul de 0-0.

În repriza a doua s-au marcat și goluri. În minutul 62 Manu a primit o pasă în diagonală pe partea stângă a atacului focșănenilor, a intrat în careu și a șutat din unchi, Brăneț a respins în lateral, Strătilă a rcuperat și a centrat în fața porții, de unde Claudiu Băciuț a trimis în poarta oaspeților, din 4 metri, 1-0. În minutul 80, Manu a executat o lovitură liberă de la circa 26 de metri, lateral stânga. A centrat în careu, iar Băciuț a reluat cu capul din 6 metri, sub transversală, 2-0. Pe final de meci Lieștiul a forțat măcar golul egalizator, dar nu au reușit să înscrie în poarta lui Lazăr. 

Sporting Liești: A. Brăneț – Voicu, Călin, Maftei, Iancu, Mihu (min. 71 Bârlădeanu), Munchiu, Năstase, D. Stan (min. 71 Țicămucă), Cucu (min. 85 Milea), Grigoraș. 

Sporting Liești termină turul Ligii a 3-a, seria a II-a, pe locul 3, cu 19 puncte. În prima etapă din retur Sporting Liești va juca în deplasare cu Oțelul Galați. 

 

Sursa: Realitatea de Galati