Sporting Liești a pierdut în ultima etapă a Ligii a 3-a, seria a II-a, meciul de pe teren propriu cu CSM Focșani și a terminat pe locul 6 în clasament, cu 27 de puncte. Focșănenii, au încheiat sezonul pe locul 3 după victoria cu 2-1 (1-0) de la liești, într-un meci pe care l-au controlat aproape în totalitate.

Prima ocazie de gol a aparținut celor de la CSM Focșani, în minutul 12, când la o centrare a lui Manu, Lemac a trimis cu capul din 6 metri, în portarul Brăneț. În minutul 34 Gorovei a pasat în față pentru Lemac, acesta a intrat în careu și a întors la 12 metri pentru Goroveni, venit din spate, care a șutat pe lângă Brăneț, 0-1. În minutul 45+1 oaspeții au avut o lovitură liberă de la 27 de metri, pe care Moisi a executat-o direct pe poartă, dar Brăneț a reușit să respingă în lateral și scorul la pauză a rămas 0-1.

Sporting Liești a început mai ofensiv repriza a doua și în minutul 48 Moldoveanu a șutat de la marginea careului, lângă bara din dreapta lui Geantă, dar portarul oaspeților a reținut. În minutul 75 Moldoveanu i-a pasat la marginea careului lui Alexandru Stan, care a șutat de la 16 metri, în dreapta portarului Geantă, 1-1.  În minutul 80 Taciuc a executat un corner de pe dreapta, în fața porții, iar Preoteasa a reluat cu capul sub transversală, 1-2. 

Sporting Liești: Branet – Maftei, Chiriac (min. 23 Mucuță, min. 63 Zărnescu), Munchiu, Milea, Grigoraș (min. 63 Manea), Mihu, Nastase, Stan, Iancu, Moldoveanu.

Sursa: Realitatea de Galati