După două înfrângeri consecutive în fața celor de la Metalul Buzău și CSM Rm. Sărat, contracandidate la locurile de play-off, Sporting Liești a revenit cu o victorie care o menține în lupta pentru un loc în grupa superioară la finalul sezonului regulat. În etapa a 14-a gălățenii au jucat în deplasare, pe terenul nou promovatei Dinamo Bacău, unde s-au impus cu scorul 2-1 (1-0).

George Bîrlădeanu a deschis scorul în minutul 12 din penalty, Andrei Călin a dublat avantajul oaspeților în minutul 52, iar gazdele au redus din diferență în minutul 88 prin Bogdan Brăescu.

Pentru Sporting Liești au jucat: A. Brăneț – Chiriac, Voicu, Maftei, Drăgan, Mihu, Crihană, Iancu, Grigoraș, Bîrlădeanu, Călin. Au mai intrat: Stan, Milea, Sergiu.

După victoria din etapa a 14-a Sporting Liești reintră cu șanse reale în lupta pentru locurile de play-off. În clasament gălățenii sunt pe locul cinci cu 25 de puncte, două puncte mai puțin decât echipa de pe locul patru CSM Râmnicu Sărat.

În etapa a 15-a Lieștiul va juca pe terenul celor de la Sportul Chiscani, ultima clasată din serie. Meciul se va juca sâmbătă, 4 decembrie, cu începere de la ora 13.00. Adversara gălățenilor pentru locul patru va juca pe terenul celor de la Aerostar Bacău.

Sursa: Realitatea de Galati