Sorin Frunză este noua achiziţie a echipei Universitatea „Dunărea de Jos” Galaţi

Sorin Frunză, fotbalist care a evoluat la cel mai înalt nivel, inclusiv în Liga Campionilor, este noua achiziţie a echipei de Liga a IV-a Universitatea „Dunărea de Jos” Galaţi.

Formaţia universităţii gălăţene, lider în Liga a IV-a judeţeană, vizează promovarea în Liga a III-a. Anul trecut, echipa antrenată de Cătălin Savu a ratat acest obiectiv, după ce a fost învinsă în meciul de baraj de CS Făurei.

„La finalul lunii martie, începutul lunii aprilie, se va alătura echipei. Sperăm să fie acea piesă lipsă din puzzle-ul nostru, jucătorul cu foarte mare experiență, care să știe să impună ritmul echipei și să-i facă pe cei din jurul lui, în special pe cei tineri, să joace dezinvolt, să treacă peste tracul și teama unui meci de baraj”, a declarat Cătălin Savu.

În vârstă de 40 de ani, Sorin Frunză a jucat în prima ligă pentru grupările: Oțelul Galaţi, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Unirea Urziceni şi Rapid București. Cu două dintre formaţii, Oţelul şi Unirea Urziceni, a evoluat și în Liga Campionilor, cea mai importantă competiţie intercluburi din lume. Frunză a jucat ultima oară la Dacia Unirea Brăila, în sezonul 2016-2017.

Articolul precedentBuldoexcavator neînmatriculat şi neînregistrat, pe şoselele gălăţene
Articolul următorBăut și fără permis, a fugit de polițiști și a făcut accident