Şoferii gălăţeni continuă să le dea bătăi de cap poliţiştilor, urcându-se la volan fără permis, în stare de ebrietate sau provocând accidente din cauza încălcării flagrante a legii. 

Pe 17 octombrie, ora 8,53, urmare a unui apel la 112, s-a constatat faptul că, la intersecția străzii Tecuciul Nou cu strada Dumbrava Roșie, din municipiul Tecuci, se produsese un accident. Conducătorul unui autoturism nu a acordat prioritate de trecere, conform marcajelor rutiere, intrând în coliziune cu un alt autoturism ce se deplasa regulamentar. Ambii conducători auto au suferit leziuni ușoare, fiind luate măsurile legale în cauză.

În aceeaşi zi, dar în urul orei 21,45, urmare a unei sesizări prin sistemul 112, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Galați au depistat un bărbat de 52 ani în timp ce conducea un autoturism, conducătorul auto fiind sub influența băuturilor alcoolice. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, stabilindu-se o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Clinic de Urgență„Sf. Apostol Andrei” Galați, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Secţiei 4 Poliție sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanţe”, cu autorul în stare de libertate.

Tot pe 17 octombrie, dar la ora 23,30, polițiștii Secției 3 Galați au depistat un bărbat de 20 ani care un autoturism pe drumurile publice fără a deține dreptul legal să o facă. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

 

Articolul precedentMuncitori basarabeni, găsiţi fără acte de inspectorii de la Imigrări
Articolul următorAccident spectaculos pe strada Oltului, cu trei mașini implicate